søndag 1. januar 2012

Konfektkake med sjokoladekrem

4 egg
200 g. sukker
200 g. kokesjokolade
200 g. smør
200 g. hvetemel
2 ts. bakepulver

Krem:
100 g. smør
2 ss. kakao
2,5 dl. melis

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og brekk sjokoladen oppi. La den smelte. Bland dette og det tørre til en smidig deig.

Ha deigen i en 26 cm. form. Stek ved 225 grader i nøyaktig 12 minutter (steketiden er viktig for at kaken skal bli myk, nesten flytende inni). Avkjøl kaken i formen. Sett den i plast og plasser den i kjøleskapet natten over.

Neste dag tas kaken ut av formen og settes på et kakefat. Rør smøret til kremen mykt, og bland med melis og kakao. Smør kremen på kaken. La den stå i romtemperatur før servering, da blir kjernen myk og nesten flytende!

Oppskriften er hentet fra: www.detsoteliv.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar